اخبار

فروش کاغذ دیواری های وارداتی بدون واسطه مستقیم

فروش کاغذ دیواری های وارداتی بدون واسطه مستقیم امروزه یکی از موضوعات مهمی است که برای بسیاری از افراد حائز اهمیت می‌باشد.

بسیاری از افراد تمایل دارند از این محصول محبوب برای تزئین دیوارهای خود استفاده کنند. با توجه به اهمیت این محصول، درک کاغذ دیواری وارداتی برای این صنعت کمی دشوار است و بسیاری از افراد سوالاتی در مورد نحوه تشخیص کاغذ دیواری وارداتی از کاغذ دیواری ایرانی دارند. در این مقاله، علاوه بر مقایسه کاغذ دیواری وارداتی و کاغذ دیواری ایرانی، به نحوه تشخیص و خرید این محصولات و همچنین ارائه اطلاعات مفید در مورد کاغذ دیواری وارداتی خواهیم پرداخت؛با پیپر سنتر(paper center)همراه باشید.

 

نحوه شناسایی کاغذدیواری‌های وارداتی

  • اولین و ساده‌ترین روش برای تشخیص این است که از فروشگاه‌های معتبر خرید کنید و از فروشنده اطلاعات مربوط به کشور واردکننده را درخواست نمایید و همچنین راهنمایی‌های لازم را از او دریافت کنید.
  • دومین روش این است که با بررسی لیبل مشخصات کاغذ دیواری، اطلاعات مورد نیاز خود را به دست آورید.
  • اگر به گوشه‌ای از این کاغذ دیواری نگاهی بیندازید، می‌توانید متوجه شوید که این محصول از کدام کشور تولید شده است.
  • در صورتی که کاغذ دیواری وارداتی باشد و کشور سازنده آن غیر از چین باشد، حتماً نام برند را در گوگل جستجو کنید تا از اعتبار آن برند و ارتباطش با کشور سازنده اطمینان حاصل کنید و از تقلبی بودن آن جلوگیری نمایید.
  • اگر در اطلاعات درج شده عبارت prc وجود داشته باشد، به این معناست که کاغذ دیواری شما ساخت کشور چین است و می‌توانید با اطمینان بگویید که این محصول به‌طور کامل وارداتی است.
  • همچنین، اگر عبارت made in eu بر روی کاغذ دیواری شما درج شده باشد، به این معناست که این محصول از یکی از کشورهای اروپایی تولید شده است.
  • کشورهای اصلی تولیدکننده کاغذ دیواری شامل بلژیک، آلمان، انگلیس، روسیه، فرانسه و ایتالیا هستند.
  • برای اطمینان از کمپانی سازنده، می‌توانید نام آن را در گوگل جستجو کنید.

 راه تشخیص کاغذ دیواری وارداتی و ایرانی

با توجه به پیشرفت‌های چشمگیر در تولید کاغذ دیواری در کشورهای اروپایی و چین در سال‌های اخیر، روش‌های تشخیص این محصولات می‌تواند به شیوه‌های

مختلفی انجام شود. هرچند که تولید کاغذ دیواری‌های ایرانی نیز به طور مداوم در حال بهبود است، اما عمدتاً کاغذ دیواری‌های وارداتی از ویژگی‌های خاصی برخوردارند

که شامل برجستگی‌ها و جزئیات فراوانی می‌شود. در مقابل، کاغذ دیواری‌های ایرانی معمولاً فاقد این جزئیات و برجستگی‌های پیچیده هستند.

این تفاوت به ویژه در کاغذ دیواری‌های ساده بیشتر مشهود است.

شما می‌توانید کاغذ دیواری وارداتی را از شرکت بازرگانی پارتیکان که به عنوان واردکننده این محصولات از کشور چین فعالیت می‌کند، تهیه نمایید. همچنین، امکان خرید از

فروشگاه‌های مجاز این شرکت در سرتاسر کشور نیز وجود دارد. برای این منظور، می‌توانید از طریق منوی “ارتباط با ما” در صفحه اصلی، با ذکر نام شهر خود، اقدام

کنید. اطمینان حاصل کنید که فروشگاه انتخابی شما از نظر کیفیت و نوع جنس، تضمین لازم را به شما ارائه دهد تا به این ترتیب، اعتماد شما به آن فروشگاه افزایش

یابد.

فروش کاغذ دیواری های وارداتی بدون واسطه مستقیم

شرکت بازرگانی پارتیکان به عنوان واردکننده و توزیع‌کننده بیش از ۷۲ برند کاغذ دیواری وارداتی در ایران فعالیت می‌کند.

اگر شما از همکاران هستید، این یک فرصت مناسب برای درخواست نمایندگی و دریافت آلبوم کاغذ دیواری از شرکت بازرگانی پارتیکان می‌باشد.

برای دریافت آلبوم کاغذ دیواری، کافی است بر روی لینک درخواست نمایندگی کلیک کرده و فرم درخواست همکاری را تکمیل نمایید. همکاران و کارشناسان ما در پیپر سنتر در کوتاه‌ترین زمان ممکن با شما تماس خواهند گرفت.

قیمت فروش کاغذ دیواری های وارداتی بدون واسطه مستقیم

اجازه دهید با اطمینان به شما توضیح دهیم که کاغذ دیواری‌های وارداتی با توجه به عوامل مختلفی از جمله نوع جنس، گرماژ و طرح، دارای قیمت‌های متفاوتی هستند.

این موضوع موجب می‌شود که واردکنندگان بر اساس نرخ دلار نسبت به تومان، قیمت‌گذاری کنند.

به همین دلیل، کاغذ دیواری وارداتی با کیفیت و گرماژ مناسب، قیمتش از ۳.۵ دلار آغاز می‌شود. شما می‌توانید با تبدیل تومان به دلار، قیمت ارزان‌ترین کاغذ دیواری که از این قیمت شروع می‌شود را محاسبه نمایید.

عمر کاغذ دیواری وارداتی چقدر است؟

به طور کلی، عمر کاغذ دیواری بر روی دیوار تحت تأثیرعواملی نظیر نوع چسب، محل نصب و میزان تابش نور خورشید قرار دارد. بر اساس تحقیقات انجام شده توسط

شرکت بازرگانی پارتیکان، عمر متوسط کاغذ دیواریوارداتی با رنگ روشن در ایران حدود ۴ تا ۵ سال و کاغذ دیواری تیره بین ۳ تا ۵ سال تخمین زده می‌شود.

عمر کاغذ دیواری تنها به رنگ پریدگی محدود نمی‌شود، بلکه عواملی مانند پوسیدگی، نوع بو، کاربرد و قابلیت شستشو نیز در این زمینه مؤثرند. از سوی دیگر، عمر

کاغذ دیواری وارداتی در بسته بندی بازنشده در انبارها می‌تواند بین ۴ تا ۸ سال باشد و تنها در صورت قرارگیری در معرض آب و رطوبت، کیفیت آن کاهش می‌یابد و به

سرعت دچار فرسودگی می‌شود. در انبارها، به ویژه در مورد کاغذ دیواری‌های تیره، ممکن است به دلیل رطوبت و عدم نور، قارچ‌هایی رشد کنند که بوی نامطبوعی

ایجاد می‌کنند. به همین دلیل توصیه می‌شود از خرید کاغذ دیواری‌های حراجی و ته انباری خودداری کنید، زیرا ممکن است عمر مفید آن‌ها به پایان رسیده باشد یا از

استانداردهای لازم فراتر رفته باشند.

 

نحوه خرید کاغذ دیواری از چین

در ایران، پلتفرم‌های متعددی برای خرید مستقیم کاغذ دیواری وجود دارد که با کمی جستجو یا از طریق ارتباط با شرکت بازرگانی پارتیکان می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.

اما اگر قصد دارید کاغذ دیواری چینی را با تعداد بیش از ۲۰۰۰ رول وارد کنید، می‌توانید با ما تماس بگیرید تا کارشناسان فروش ما قیمت‌ها و محصولات را به شما ارائه دهند.

لازم به ذکر است که قیمت کاغذ دیواری‌هایی که قصد ثبت سفارش آن‌ها را دارید، ابتدا باید به دلار تبدیل شود و سپس توسط صرافی‌های معتبر به واحد پولی کشور صادرکننده تبدیل گردد.

این مسئولیت به عهده شرکت ما است و بدون هیچ گونه دردسری برای شما انجام می‌شود.

شما می‌توانید پس از گذشت ۳ ماه، کالاهای خود را در گمرکات کشور دریافت کنید و از طریق تریلی، کانتینر خود را تحویل بگیرید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد فرآیند واردات کاغذ دیواری، با ما تماس بگیرید.

خرید کاغذ دیواری بدون واسطه

برای تهیه کاغذ دیواری وارداتی، شرکت بازرگانی پارتیکان گزینه‌ای ایده‌آل به شمار می‌آید. این شرکت امکان خرید غیرحضوری و مطمئن را از طریق سایت پیپر سنتر فراهم کرده است.

همچنین، شما می‌توانید با مراجعه حضوری به دفتر ما، که آدرس آن را از طریق سایت پیپر سنتر پیدا کنید، خرید خود را انجام دهید. لازم به ذکر است که نصاب کاغذ دیواری در هر نقطه‌ای از ایران که باشید، از شهر خودتان برای شما ارسال خواهد شد و در کمتر از ۲۴ ساعت، کاغذ دیواری منزل شما نصب خواهد شد. ارسال محصولات به تمامی نقاط کشور به صورت رایگان انجام می‌شود.برای اطلاعات بیشتر با شماره های داخل وبسایت پیپر سنتر به آدرسpaper-center.ir مراجعه نمایید.

Loading

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *